Увага! 🚨 Важлива інформація щодо вступу 🎓 українських абітурієнтів до вузів у Франції. 🇫🇷
Завантажити📥 pdf-файл з відповідями на основні питання щодо студентів-переселенців з України

Запис на курси

Курси французької

DELF DALF 2024

Культурні події

В нашій культурній програмі особливе місце відведено лекціям, що торкаються тем літератури, мистецтва, кінематографу, архітектури, гендерних та, звичайно, культурних штудій. Щомісяця протягом однієї незабутньої години наші обрані лектори водитиуть вас невідомими стежками французької та франкомовної культур.

Лекції проходять в приміщенні Альянс Франсез, чи на території партнерських установ, як галерея сучасного мистецтва Invogue#Art та Зелений театр. В рамках лекції доповідач з культурного середовища презентує тематичний доробок, що наслідується серією питань. В нашій програмі приймають участь українські, французькі та франкомовні доповідачі.

‘Artist-talk’ чи розмова з митцем в широкому сенсі – це один з форматів лекцій, що вперше з’явився в нашій програмі у вересні 2020 (зустріч з мисткинею Машею Сільченко). Цей формат являє собою інтегровану презентацію доробку та практики митця у супроводі модератора.

Вхід на лекціїї вільний.

Ваші проєкти лекцій ви можете презентувати за тел. +38 095 49 322 99 чи на електронну адресу culture.odessa@afukraine.org .